• Vinnare av pedagogiska priset 2018

19 september 2018

Under utbildningsförvaltningens strategidag den 13 september 2018 delades de pedagogiska priserna ut. Allmänheten har lämnat förslag till nomineringar i nio kategorier och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

• Gymnasieskolorna och Centrum Vux har fått nya webbplatser

6 september 2018

Nu har kommunen lanserat nya webbplatser för Fredrika Bremergymnasiet, Riksäpplets gymnasium, Centrum Vux och sju grundskolor. De nya är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utefter målgruppernas behov.

• Från Riksäpplet till VD

23 augusti 2018

Daniel Pettersson var avgångselev på Riksäpplet för 21år sedan. Vid skolstart är han tillbaka och inspirerar våra elever genom att berätta om sin personliga utveckling och sin karriär.

• Skolan viktig när Haninge blir barnrättskommun

16 augusti 2018

Haninge kommun är en av fem utvalda kommuner i Sverige som medverkar i UNICEF:s pilotprojekt Barnrättskommun. Arbetet tar avstamp i FN:s barnkonvention som planeras bli svensk lag 2020. Hela kommunens organisation berörs, och förskole- och skolverksamheten är nu en av verksamheterna som lägger in en högre växel i arbetet.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}