• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Annorlunda studentfirande 2021

26 april 2021

Snart stundar studentfirande för kommunens gymnasieelever som alla verkligen förtjänar att hyllas. Då smittläget i landet fortsatt är ansträngt så kommer skolorna att arrangera småskaligt firande för att fortsätta begränsa trängsel och smittspridning. Beslutet om annorlunda studentfirande har tagits tillsammans med och i samråd med Storsthlm, ett förbund för de 26 kommunerna i Storstockholm.

• Dags att söka aktivitetsersättning vid förlängd skolgång!

1 april 2021

Du som har en funktionsnedsättning eller sjukdom som gör att du behöver längre tid för att klara av dina studier på gymnasiesärskolan eller gymnasieskolan kan söka aktivitetsersättning från och med att du fyllt 19 år.

• Personlig kontakt

31 januari 2021

Är du intresserad av Riksäpplets Gymnasiesärskola eller Introduktionsprogram?

• Introduktionsprogrammen samlas på Riksäpplets gymnasieskola

17 december 2020

Från hösten 2021 samlar Haninge kommun sina introduktionsprogram på Riksäpplets gymnasieskola. Det innebär att elever som söker språkintroduktion, yrkesintroduktion eller individuellt alternativ inför hösten 2021 söker till Riksäpplet.

• Lärarutbildarskola

31 januari 2020

Riksäpplets gymnasieskola ingår sedan hösten 2019 i Haninge kommuns VFU kluster.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}