Skolrestaurang

Skollunch

Riksäpplets elever kommer att äta skollunch på restaurang Parabolen under läsåret 20/21. Den ligger i kommunhuset ett par minuters promenad bort. Vi kommer att ta hänsyn till promenadavståndet i schemaläggningen.
Elever som av olika anledningar inte kan äta på Parabolen kommer att erbjudas möjlighet att äta på Riksäpplet, i annan lokal än matsalen som ställs av inför kommande läsår.
Riksäpplets olika restaurangutbildningar kommer att genomföra sina praktiska delar i kökslokalerna på RudanCenter och de teoretiska delarna på Riksäpplet.

Frågor och funderingar?
Kontakta rektor Marie Jonsson