Skolrestauranger och kaféer

Fotograf: Olof Holdar

Välkommen att äta på någon av våra restauranger och vårt café.

Restaurang Mässen

À la carte-restaurang där eleverna lagar mat där årstiderna syns på tallriken, men även internationell matlagning med ett fokus på vegetarisk, ekologisk och närproducerad mat.

Lunchserveringen är öppet torsdagar och fredagar klockan 11.00–12.45 för utomstående. Lunchen i Mässens a la carte matsal kostar 85 kr.

Mässen öpnar torsdag 20/9 med lunchbuffé som årskurs 1 tillagar. Fredag 21/9 Riksäpplets dag: Mässen stängd

Julbord

Välkommen in och ät från vårt mysiga julbord i Restaurang Mässen som Riksäpplets elever tillagar och serverar. Vår restaurangskola lagar mat för en hållbar utveckling. Vårt fokus under julen är vegetariska julbordsrätter i kombination med mat som är ekologiskt odlad och närproducerad. Vi har plockat ut den godaste maten och skapat ett julbord för alla smaker och önskemål.

Vårt Julbord står uppdukat under lunchtid vecka 50, tisdag 11 december - fredag 14 december.

Pris: 340 kr inclusive kaffe

Julbord meny

Boka bord

Telefonbokingen är öppen måndag - fredag, kl 10.00–14.30.
08-606 70 95, 08-606 72 55.

Välkomna!

Restaurang Kabyssen

À la carte-restaurang med inriktning på fågel, fisk och mittemellan. Kabyssen är den mysiga lunchrestaurangen där Centrum Vux restaurangelever dukar upp en stor salladsbuffé och serverar tre utvalda rätter.

Lunchserveringen är öppet måndag till onsdag och klockan 11.00–13.00 för utomstående. Lunchen i Mässens a la carte matsal kostar 65 kr.

Elevmatsalen

Elevmatsalen serverar lunch till skolans elever och personal. På onsdagarna serverar vi även frukost. Vi har vegetariskt alternativ till den ordinarie lunchen, generös grönsaksbuffé samt fil och flingor.

Utomstående är välkomna att äta på måndagar och tisdagar vid köp av kupong i skolans cafeteria.

Cafeterian

Cafeterian är öppen dagligen. Här finns lättare måltider, drycker och bakverk.

Senast uppdaterad: 21 september 2018