Öppet hus

Foto: Olof Holdar

Riksäpplet välkomnar till öppet hus under två tillfällen kommande läsår.

Öppet hus

Vanligtvis välkomnar vi vid två tillfällen in till Öppet hus på Riksäpplet. Då kan du komma till skolan och uppleva våra lokaler, träffa fler elever, skolledare, studie- och yrkesvägledare och elevhälsan. Varje program visar upp det som är specifikt för programmet.

Under pågående coronapandemi erbjuder vi visningar av skolan i mindre grupper och vid bokade tillfällen.

Intresseanmälan för visning skickas till rektor Marie Jonsson: marie.jonsson@haninge.se

Senast uppdaterad: 4 september 2020